Egy vigyorgó vadalma mindennapjai

Egy vigyorgó vadalma mindennapjai

Katica-féle finom husi (egy kicsit másként)

2009. május 11. - -vadalma-

Hozzávalók:

Sertés karaj vagy tarja, sajt, 6 evőkanál liszt, só, 1mk. bors, 1mk. pirospaprika, egy kicsi olaj

Elkészítés:

A húst ki kell klopfolni vékonyra, majd besózni. Aztán a 6 ek. lisztet elkeverjük a borssal és pirospaprikával, majd a vékonyra klopfolt husiszeleteket beleforgatjuk. Kiolajozott tepsibe tesszük, úgy hogy egy sor hús, egy sor reszelt sajt. A felső sor húsra nem teszünk sajtot Fóliával lefedjük, és egy kicsit pároljuk kb. 1 órát. Miután megpuhult, a reszelt sajttal leszórjuk és aranybarnára sütjük.


A végén burgonyapürével tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadalma.blog.hu/api/trackback/id/tr891114146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mano2 2009.05.15. 17:24:02

Ezt nagyon aranyosan megírtad Pofikám! ^^
A szmájlik is nagyon találóak lettek!
Jajj... de ennék most egy kicsit belőle... :P

kissvaccak 2009.05.17. 00:37:47

Jaj de örülök, hogy sikerült megfelelő finomságot találnunk! :P
süti beállítások módosítása